Hjem på budsjett

Nyttig info før du begynner

Slik fungerer kurset

Dette er et onlinekurs hvor du kun trenger internett og en enhet å lese den på (PC/Mac, nettbrett eller telefon). Du kan ta kurset i ditt eget tempo og har tilgang for alltid. For å få mest (og best) utbytte av dette kurset anbefales det å følge rekkefølgen kurset er lagt opp i og gjøre oppgavene i slutten av hver modul før du begynner på neste . Men dette bestemmer selvsagt du. 🙂

Kurset er bygd opp i 5 moduler, og du vil få tilsendt en ny modul hver uke. Hver modul har flere leksjoner som består av hjelpeark & skjemaer, bilder, tekst og video. Så litt av hvert. Når du får tilsendt siste modul, vil du også få tilgang til bonus-delen. Lengere enn det skal du ikke holdes på pinebenken -jippi!

Greit å vite: Jeg er ikke sponset, så alle mine anbefalinger kommer fra mine personlige erfaringer.

Kontakt for kommentarer og spørsmål

Har du noen spørsmål til meg? Hvis noe er vanskelig å forstå? Send meg gjerne en mail til marie@soldrom.com eller kontakt meg på Facebook.   Jeg har en privat gruppe på Facebook der du og andre kursdeltakere får tilgang til, her kan du dele inspirasjon og input med andre. Del gjerne også før- og etter bilder.

Opphavsrett

Jeg har lagt ned masse tid, kjærlighet og ressurser i dette kurset. Du som har betalt kurset har selvsagt rett til å bruke dette som et læringsverktøy.

Så jeg setter veldig pris på at du ikke deler materialet mitt med andre som ikke har betalt. Hvis du vil dele materiale videre på nett, ta gjerne kontakt med meg på sosiale medier eller mail marie@soldrom.com

Kos deg med kurs  

Dette er ikke skole. Det ingen test eller eksamen, dette skal være gøy og innholdsrikt for deg. Jeg håper du vil lære nye tips og triks til hjemmet, ikke minst, jeg håper du vil finne inspirasjonen til å forbedre og fornye ditt hjem. Kom gjerne med tilbakemelding og del gjerne før- og etter bilder.  

Nå skal du få lov til å komme i gang med kurset – lykke til!

Marie 🙂

P.S. Du kan følge Soldrøm på facebook og instagram.