Om meg

Hei, Marie her!

Jeg heter Marie og jeg har drevet bloggen Soldrøm siden 2014. Bloggen startet som en personlig blogg – på engelsk. Litt etter litt endte jeg opp her og har snakket om interiør de siste 5 årene.

Soldrøm har de siste årene vært en blogg med fokus på organisering og interiør og DIY (gjør-det-selv). I dag har Soldrøm en egen nettbutikk og kursportal.

Jeg har vokst med foreldre som hele tiden kjøpte oppussingsprosjekt. Jeg har sett magien og endringen som ligger i fornyelse og oppussing. Interiør og organisering ligger uten tvil i blodet.

Som voksen holdt det ikke bare å ha det i blodet, jeg måtte ha det på papiret. Jeg har studert kunst & arkitektur, interiørdesign og ledelse. Jeg har jobbet mye med prosjektarbeid, og arbeider også med lønn. Så det kreative og funksjonelle er alltid i herlig samarbeid.

Hjem på budsjett

Hjem på budsjett er et onlinekurs jeg har hatt under utvikling og jobbet med i flere år. Jeg ønsker at det skal være annerledes enn det som allerede ligger der ute. Jeg vil ha et kurs som fokuserer på hele omfanget som skal til for at du skal få drømmehjemmet ditt.

Det skal ta deg fra A til Å, derfor er både rydding, organisering, interiør og oppussing, alt sammen inkludert i dette unike kurset. Samtidig skal det også være et konstant fokus på budsjett.

Jeg vil vise deg at du ikke trenger masse penger for å ha det fint. Du må bare lære deg hvilke produkter og materialer som gir deg resultatet du drømmer om.

Jeg håper mitt kurs vil falle i smak og at du lærer masse nytt. Jeg heier på deg og vet at du kan få det til!

Marie 🙂